Home > About

Terug naar de basis
Als je jaren lang naast je fulltime baan ook een hobby hebt die elk jaar een beetje meer uit de hand loopt, dan is het tijd om even stil te staan en na te denken of je dit nog vol kan houden. Dat heb ik gedaan.

Jarenlang bedacht en runde ik diverse boekenwebsites, samen met een hoop vrijwilligers, om er elke keer weer achter te komen dat er nog meer leuke genres bestonden en nog meer leuke websites te verzinnen waren. Het groeide me boven het hoofd. Dus de drastische maatregel was: doe alle websites weg, en ga weer terug naar de basis: lezen, en er over schrijven. Van Chicklit.nl, VrouwenThrillers.nl, MagicTales, FreEbooks, en nog een heleboel meer, is dit de enige die is overgebleven. Want uiteindelijk ben ik niet alleen maar een vrouwenthriller-lezer, of alleen maar een e-book lezer, ik lees alle genres, van filosofie, tot waargebeurd, van chicklit tot thriller, van vijftig tinten grijs, tot non fictie en ik vind het allemaal leuk. Ik ben een bookaholic en voor andere bookaholics schrijf ik erover.

3-in-1-recensies
Herken je dat, dat je al zoveel gelezen hebt in je leven, dat het ene boek herinneringen aan een ander boek oproept? Dat je uit elk boek de dingen pikt die passen bij je eigen leven? In mijn 3-in-1-recensies begin ik met een nieuw boek, en pak ik er twee oudere boeken bij die eraan gerelateerd zijn. Laat me vooral weten wat jouw tips zijn, wie weet komen ze ook een keer aan bod.